Espen Engebretsen, er en av to gründere bak det norske skjortemerket «Lorang by Zeno» med nettbutikken zenostore.no og anbefaler strykefritt i hektiske desember. Se den store skjorteguiden nederst i artikkelen. Foto: Fredrik Warbo

 

Desember er måneden med antagelig flest festlige anledninger. Hva skal du ha på deg og når? Den norske gründeren Espen Engebretsen og hans brand «Lorang by Zeno» gir deg julens store skjorteguide.

Norskdesignede herreskjorter i eksklusiv kvalitet

Norske «Lorang by Zeno» designer herreskjorter i strykefrie og lettstelte kvaliteter som hovedsakelig markedsføres fra nettbutikken zenostore.no.  Skjortene er merkets svar på en kresen målgruppes behov for effektive kvalitetstekstiler med et klassisk og eksklusivt uttrykk.

Vi garanterer en strykefri penskjorte i ekstrem kvalitet, levert gratis innen tre virkedager

-Som regel kan kunden hente pakken sin allerede dagen etter at de fullførte ordren, men dette kan vi selvfølgelig ikke love. Vi garanterer derimot en strykefri skjorte i ekstrem kvalitet, levert gratis innen tre virkedager, sier Espen Engebretsen som er daglig leder i tillegg til å stå for det kreative.

To passformer – 58 ulike modeller

«Lorang by Zeno» er laget på to forskjellige målskjemaer. Et for regular fit og et for slim fit, som har en smalere passform. Totalt består katalogen i nettbutikken av 58 ulike modeller, fordelt på de to passformene og størrelser som går fra S til romslige 4XL.

Se alle skjorter fra «Lorang by Zeno»

Skjorteguide: Den hvite penskjorten

Den klassiske hvite skjorten kommer i mange varianter og er en sikker vinner til høytid og fest. For et perfekt ytre når du skal ha på en hvit penskjorte, anbefaler vi å bruke strykefritt. Grunnen til dette er kroppsvarmen som vil holde smårynkene borte. Alle skjorter har mulighet for bruk med mansjettknapper i tillegg til lukking med ordinære knapper.

1. «Fine Twill» har en lekker dobbel mansjett og kommer i slim fit. 2. «Fine Twill» i slim fit for en smalere silhuett. 3. «Fine Twill» har button-down og kommer i regular fit. 4. «Fine Twill Kontrast» kommer i slim fit og har oransje detaljer ved knappehullene . 5. «Fine Twill» i regular fit er en god basisskjorte til enhver garderobe.

Skjorteguide: Lyseblått

En plettfri penskjorte i konservative lyseblått er det vanskelig å feile med. Vi anbefaler å velge en skjorte som bruker kroppsvarmen for å motvirke bruksrynker og holder seg pen hele kvelden. Velg strykefritt. Alle skjorter fra «Lorang by Zeno» kan brukes med mansjettknapper, for det lille ekstra. Husk å dandere et pent pocketsquare i lommen på jakken din. Det løfter hele antrekket.

1. «Fine Twill» med cut-away er strykefri og kommer i regular fit. 2. Lekre «Hawaii» kommer i slim fit og regular fit og er delikat mønstret. 3. «Fine Twill» kommer i regular fit og er strykefri. 4. «Fine Twill» med button-down holder kragen på plass under en eventuell genser. 5. Strykefrie «Fine Twill» i slim fit for en smalere silhuett.

Skjorteguide: Den mørke

Den mørke penskjorten er like flott som den hvite, om kleskode og anledning tillater det. En sort skjorte under jakken passer fint til romjulsselskapet og spesielt til en stilfull nyttårsfeiring. Husk bare på at slipset aldri skal være i en lysere fargetone enn skjorten, ellers tar det fokuset fra helheten i antrekket.

1.«Texas» er strykefri, diskret mønstret og kommer i regular fit. 2. Strykefrie «Brando» har cut-away og er svart med delikate og ørsmå prikker. 3. Fine «Twill Navy» er strykefri og kommer i slim fit for en smalere silhuett. 4. «Svart skjorte i poplin» kommer i regular fit. 5. Strykefrie «Fine Twill Navy» kommer i regular fit og har cut-away.

Skjorteguide: Uformelt til dress og jakke

Den uformelle dress-skjorten passer til mange anledninger. Velger du de diskret mønstrene og fargetonene, blir den raskt et elegant tillegg til dressen eller jakken. For et avslappet og velkledd uttrykk, kan du med hell bruke en tynn ullgenser i matchende farge over skjorten. Kombiner gjerne med en mørk bukse eller chinos. Velg strykefrie modeller for å unngå tidkrevende vedlikehold av skjorten etter ordinær vask og tørk.

1. «Verona» er diskret mønstret og strykefri. 2. Strykefrie «Alonso» er rutemønstret og kommer i regular fit. 3. «New York» er en bestselger denne sesongen og på lager i slim fit. 4. Nykommeren «Maysville» er strykefri og i slim fit. 5. Strykefrie «Indiana» er perfekt for deg som liker farger og kommer i regular fit.

Se alle strykefrie skjorter fra «Lorang by Zeno».

Skjorteguide: Rolige dager

I mørke og kalde desember er det godt å ta på seg noe lunt og behagelig i flanell. Skal du tilbringe julen på fjellet, er dette deilige alternativer for en avslappet romjul sammen med familie og venner. Varmen holder du ved å bruke en matchende tynn ullgenser i deilig kvalitet over skjorten.

1. Diskret mønstrede «Michigan» kommer i regular fit og slim fit. 2. Ensfargede «Georgia» kommer i regular og slim fit og har krage med button-down. 3. Myke «Milan» byr på klassiske ruter i grønt/hvitt og blått. 4. Blårutete «Hunter Blue» med button-down og i regular fit. 5. «Hunter Green» er flott til nikkers i skinn og kommer i regular fit.

Se flanellskjorter fra «Lorang by Zeno».