De siste årene har vært preget av store endringer i pensjonsmarkedet, og det er viktigere enn noen gang å forstå disse endringene, fordi de gir den enkelte flere muligheter til å ta smarte og økonomiske grep før det er for sent.

Storebrand har lansert et nytt konsept, som er skreddersydd for bedriftsledere og eiere. Og foreløpig er pågangen stor fra bedriftene.

Det skreddersydde pensjonskonseptet har fått navnet Storebrand Pluss

Markedsansvarlig i Storebrand Pluss, Aleksander Hannisdal.

– Ledere og eiere har ofte flere roller. De er ansvarlig for bedriften og de ansattes pensjon, men også sin egen private. Dette pensjonsbildet blir erfaringsmessig mer komplekst og krevende. Og stadig flere ber derfor om hjelp til å se mulighetene og ta de riktige valgene på vegne av bedriften og seg selv, sier Aleksander Hannisdal, markedsansvarlig for Storebrand Pluss.

Hos Storebrand får du skreddersydd pensjonsrådgivning tilpasset rolle og behov. Dermed blir det enklere å få oversikt, se muligheter og ta lønnsomme valg.

– Du kan få vesentlig mer i pensjon ved å ta de rette grepene. Dette har vist seg å bli mye penger på sikt, fremfor å vente til pensjonsalderen og usikkerheten nærmer seg.

Ta kontakt med en av Storebrands rådgivere som har spesialkompetanse og skreddersyr rådgivningen for deg og din bedrift.

● Les om Storebrands unike pensjonskonsept for bedriftsledere og eiere her: Dette får du som Pluss-medlem