Er du sliten i kroppen og trøtt hele tiden? For menn over 40 er det én årsak som går igjen.

 

Testosteronmangel gjør deg slapp

Testosteron er et kjønnshormon som kroppen naturlig produserer. Menn har høyere testosteronnivå enn kvinner, noe som blant annet fører til større muskler, mer hårvekst og mørkere stemme. Jo eldre du blir, dess mindre testosteron lager kroppen naturlig. Testosteronmangel er blant de vanligste årsakene til at menn rundt overgangsalderen føler seg sliten og trøtt.

Naturlig testosteronnivå i forhold til alder

Hva hjelper mot tretthet?

Selv om den naturlige testosteronproduksjonen svekkes med årene, kan du hjelpe kroppen i gang igjen. Trening og sunt kosthold er vesentlig for å øke testosteronproduksjonen, men du kan også hjelpe kroppen i gang ved å ta kosttilskudd som bidrar til å frigjøre mer av det testosteronet som er bundet i kroppen.

Kosttilskudd for menn som frigjør testosteron

Kosttilskuddet for menn heter T+ og består av ingredienser med dokumentert effekt.  Og det beste av alt er at du slipper fullt og helt bivirkninger med kosttilskuddet T+.

Vi som har utviklet dette kosttilskuddet mener det er optimalt satt opp med urteekstrakt, vitaminer og mineraler. Kombinasjonen vil kunne gi deg en lettere og mer lystbetont overgangsalder, forklarer Rolf Wiggo Sandnes som er organisk kjemiker og produktsjef.

Kosttilskudd som kan utsette overgangsalderen

Normalt testosteronnivå for menn ligger på mellom 200 og 1 200 ng/dl. For å finne eksakt svar på hvordan det ligger an hos deg, må du til legen og ta en blodprøve. Men før det kan du på enkelt vis teste deg selv om du er i faresonene for et for lavt testosteronnivå ved å ta denne enkle testosterontesten.

Én pille hver dag over tid vil kunne påvirke energi, fysikk og sexlyst hos menn. Forskjellene vil du etter all sannsynlighet merke allerede før det er gått halvannen måned.

Vil du prøve det skreddersydde kosttilskuddet for menn?
Kjøp det alternative testosterontilskuddet i dag.