Stålankeret er maritimt og fint for sommeren.

 

I år som i fjor har Bjørklund satt opp en liste med smykker, du som mann fint kan bruke både til dress og til hverdags.

Bjørklund har i flere år satset på herresmykker, med sitt eget merke Felix. Dette har de hatt i syv år, men de ser at det har blitt mer aksept de to siste årene.

– Vi syns det er svært gledelig at norske menn også skal få smykke seg! Forklarer innkjøpssjef i Bjørklund, Nina Bjølseth.

Den deilige sommermoten er i ferd med å få fotfeste også i Norge. Tidligere har det ikke vært noe særlig tradisjon for å bruke smykker blant norske menn. Men nå er trenden i ferd med å snu. Nå i sommerhalvåret ser vi en oppsving i salget av maritime varianter av armbånd med anker og båttau. Disse har vært utrolig populære. Men også armbånd med kuler og skinnremmer.

– Alt dette kan enkelt parres med klokker og dresser, fremholder Bjølseth. Samtidig kan det piffe opp et enkelt hverdagsantrekk. Det er nok derfor de er ekstra poppis akkurat disse smykkene.

Er du usikker på hvilke smykker du bør velge?
Under ser du en enkel guide.

Til dressen:


Til dressen kan en enkel og stilren kombinasjon som svart være smart. Her med en klokke fra Daniel Wellington og armbånd fra Bjørklunds egen kolleksjon Felix.

Gant Park Day Hill-Date er også lekker til dress og et armbånd fra Felix.

Til fritidsantrekket:

Her er det morsomt å eksperimentere litt med farger og materialer. Dette kulearmbåndet fra Felix passer perfekt ved siden av Seikoklokken med brun skinnrem.

Vi ser mer farger nå for tiden på klokker og smykker, også til menn.
Denne bestselgeren fra Gant Park Hill Day-Date passer like fint til dressen som til fritidsantrekket.
Kombiner den gjerne med et skinnarmbånd fra Felix.

Se hele varelageret hos Bjørklund!