I anledning Black Friday har Bjørklund samlet en rekke av sine sorte klokker!

Selve konseptet Black Friday stammer fra USA. Men hvor uttrykket dukket opp er det delte meninger om. Det er både dem som mener at det først dukket opp etter en katastrofal handledag i 1961, og dem som mener at det er et gammelt uttrykk fra finanskrisen i 1869.

Uansett hvor uttrykket kommer fra er det nå etablert at dagen etter thanksgiving er den største handledagen i USA, da dagen markerer starten på julegavehandelen.

Nå har Bjørklund har samlet årets fineste sorte klokker til deg i forbindelse med Black Friday!

Sorte klokker er trendy

Fra å ha fargerike remmer med nøytrale urskiver er det nå den mørke stilen som følger oss inn i den mørke sesongen.

Helt sorte klokker har lenge vært en stor trend, med sorte klokkeremmer og lenker, sorte urskiver og enkle, lekre detaljer. Som for eksempel de blå viserne. Også her er det noen som har de blå detaljene, selv på de sorte klokkene.

 

 

Mockberg har valgt sølvdetaljer på sin Astrid Black og sorte detaljer på sin Lio, denne kommer også med lekker sort mesh-lenke!

 

 

 

Daniel Wellington lanserte sin Black-serie i fjor og har både klokker og smykker og også disse 2 lekre modellene: Petite Ashfield og Classic black Shefield.

På bildet ser du også flere klokkemerker som har sine sorte modeller, som for eksempel den klassiske casioklokkenNixon Sentry chrono og Triwa Midnight Falken.

 

 

Flere trendy sorte klokker finner du på Bjørklund.no!