Når det kommer til gaver er det ofte de små pakkene fra gullsmeden som blir satt mest pris på hos damene. Så da er det altså ikke størrelsen det kommer an på. 14. februar er det Valentine’s day. En dag som stadig får større plass i Norge. Valentine’s er en fin anledning til å skjemme bort kjæresten, og en gave fra gullsmeden er en gave som varer når blomstene har visnet og middagen er fortært.

Hjertesmykke er selvsagt et hit blant damene på Valentines day. Dette enkle smykket er en fin oppmerksomhet.

Klokke er også en passende gave i en slik anledning. Klokkemerket Mockberg har kommet som en komet på klokkehimmelen den siste tiden. De svenskprodusert dameklokkene har et nett og delikat uttrykk, med stilrene trekk.

Hva med denne klokken fra Mockberg? Eller eventuelt denne lekre nyheten Svalan fra Triwa? Triwa er også et svensk klokkemerke det er verdt å følge med på, og den lekre saken er en perfekt liten oppmerksomhet til mor.

Slik ser Svalanklokken til Triwa ut. Foto: Bjørklund.

Og er du av typen som ønsker å imponere med både hjertesjokolade og diamanter har Bjørklund laget et eget gavesett som du kan bestille her!

Visste du at …

I desember startet Bjørklund med tjenesten «Klikk & hent». Noe som betyr at valentinesshopping nå kan utføres stressfritt fra kontorpulten eller sofakroken.

I teorien kan du sitte hvor som helst, og legge inn bestilling på det du skal handle.
Du mottar en SMS innen to timer med en bekreftelse om at din vare ligger klar til henting i butikk. Butikken holder av varen til deg i 72 timer etter du har fått SMS. Betalingen gjør du i butikk når du henter varene dine. Det vil si at dersom du av ulike årsaker skulle ombestemme deg, så slipper du selvsagt å betale for varen.

Klikk og bestill Valentinesgave nå og hent i en Bjørklundbutikk nær deg!