VERDEN ER VID OG VEIENE MANGE

Nye eventyr akkompagnert av kompromissløs luksus venter deg og dine nærmeste når Lexus for første gang lanserer en fullverdig syvseter i Europa. Ta plass i RX L, den hybride luksus-SUV-en som gjør kjøreturen til en opplevelse i seg selv.

Syv seter luksus skapt for nye eventyr

RX har lenge vært en av Lexus aller mest populære modeller, og det er forventet at populariteten blant det norske folk vil øke ytterligere når den lengre versjonen RX L inntar veiene nå i sommer. De 110 mm ekstra høres kanskje ikke ut som all verden, men overraskelsen er stor når man ser hvilke muligheter denne ekstra plassen faktisk skaper.
Om det så er plass til ekstra passasjerer eller mer bagasje du måtte trenge, kunne ikke løsningene vært enklere enn de du finner her.

Prøvekjør RX L hos din lokale Lexus-forhandler!

Sirlig orkestrert samspill

I RX L er ingen detalj oversett, og samspillet mellom bilens ulike komponenter bærer preg av Lexus’ kompromissløse fokus på uovertruffen kvalitet, i tråd med Takumi-filosofien til japanske håndverksmestere. Når du behøver de to ekstra setene på bakerste rad – enten du er på familietur eller ute med venner – kreves det ikke annet enn at du trykker på en knapp før setene raskt og uanstrengt glir på plass, helt av seg selv.

Samme prosedyre gjelder når du ønsker å legge setene flatt langs gulvet bak, og med dette øker lastelengden til 1,067 mm. Med den tredje seteraden nedfelt kan andreraden justeres opptil 150 mm – hvilket er mer enn i noen annen eksisterende syvseters luksus-SUV. Her kan man med andre ord strekke ut beina og bare nyte kjøreturen.

Som hybrid luksus-SUV med syv seter er RX L uten make i dagens marked

Full bekvemmelighet for alle

Selv om du selv avgjør hvorvidt det er RX L med fem eller syv seter som passer dagens formål best, er bilen designet som en fullverdig syvseter. Her er ikke den bakerste seteraden blitt klemt inn på bekostning av hele bagasjeplassen – her er hele bilen blitt tegnet om for å sikre at alle passasjerene kan nyte samme luksuriøse komfort.

RX L kommer med tresoners klimaanlegg som lar passasjerene på den tredje raden selv justere varme og ventilasjon med eget kontrollpanel. I tillegg kan sjåføren styre dette fra multimediaskjermen foran. På bakerste rad vil de yngre passasjerene kunne ha sin egen avdeling, perfekt tilrettelagt for langturer med to koppholdere og to USB-porter som er ideelle for nettbrett og spillkonsoller.

Elegant, selvladende og full av kraft

Som hybrid luksus-SUV med syv seter er RX L uten make i dagens marked. Når den i sommer ruller over norsk asfalt er det med det komplette navnet RX 450hL, og et selvladende hybridsystem som kombinerer en 3,5 liters V6 bensinmotor med to elektriske motorer som samlet gir en effekt på 313 hestekrefter. Firehjulstrekksystemet er unikt for en hybrid, her er det en egen el-motor som driver bakhjulene når optimalt veigrep behøves. En lur idé med tanke på våre siste vintre her til lands. I tillegg kommer RX 450hL med den helelektriske kjøremodusen EV, som lar sjåføren kjøre i ren el-modus over kortere distanser.

Alt i alt er RX L en luksus-SUV av ypperste klasse, med en rekke detaljer som sikrer en helstøpt opplevelse.

Du kan prøvekjøre RX 450hL hos din lokale Lexus-forhandler, se lexus.no for mer informasjon.