Onsdagen byr på spennende Champions League kamper. Viktige oppgjør for både Tottenham og Liverpool om videre avansement.

Kom i gang her!

Spill på Langoddsen her!

PSG – Liverpool kl. 21:00

Match i Champions League gruppe C. Før kveldens oppgjør er det fortsatt stor spenning rundt hvilke lag som går videre fra gruppen. Overraskende nok er det 2 poeng fra toppen til bunnen i gruppen. PSG ligger på 3.plass med 5 poeng, mens gjestene Liverpool ligger på andreplass med 6 poeng.

PSG kommer fra seier mot Toulouse i helgen, og har god kontroll på Ligue 1. Har faktisk til gode å avgi poeng i den franske ligaen. Like solid har ikke PSG vært i CL denne sesongen. Franskmennene har kun en seier så langt i CL, men til gjengjeld var dette en maktdemonstrasjon. Hele 6-1 mot Røde Stjerne hjemme sier sitt. Dette kommer godt med om målforskjellen vil vise seg å være avgjørende. Har Røde Stjerne borte i siste kamp, som ikke er noe lett match. Bør likevel ha nok av kvaliteter til å vinne kampen der.

Før kampen mot Liverpool var det noe usikkerhet rundt Mbappe og Neymar, men ble meldt spilleklare av PSG-sjefen.

Gjestene på sin side kommer fra en sterk 0-3 seier borte mot Watford i helgen. Har variert stort i CL, og står med 2 seiere og 2 tap.  Fryktelig svake sist mot Røde Stjerne og tapte 2-0 der. Bør prestere bedre om de skal komme videre fra denne gruppen. Har to tøffe motstandere igjen i PSG (borte) og Napoli (hjemme). Har en liten fordel mot PSG i og med at de slo dem på Anfield 3-2. Bør bite godt fra seg i denne kampen. Av spillere er det litt usikkerhet rundt Mane som har blitt syk, men bør bli frisk nok til kampen.

Spennende kamp som kan bikke alle veier. PSG på poengjakt mot et Liverpool som mer eller mindre sikrer avansement med seier. Her kan man nok si at ingen er fornøyd med U. Fristende å spille på Liverpool til B på 3 i odds, men så er det engelske lag og det å snuble. Kan fort hende at PSG tar det. Likevel tror vi det blir en knepen Liverpoolseier. Spiller derfor B til 3 i odds.

 

Tottenham – Inter kl. 21:00

Viktig match i Champions League gruppe B. Før kveldens oppgjør ligger london-laget på en 3.plass med 4 poeng. Inter på sin side ligger på andreplass med 7 poeng. Her er alt på spill for begge lag.

Ikke noe annet enn seier er godt nok for Tottenham om de skal gå videre. Særlig med tanke på at de møter Barcelona i siste kamp. London-laget har ikke imponert så langt i CL. Slet lenge mot PSV i sist kamp. Sikret seieren med Kane-mål i det 89. minutt. Derimot kommer Tottenham til denne kampen fulle av selvtillit etter seier mot Chelsea i helgens PL-runde. Har nok av kvaliteter til å dra i land denne seieren. Likevel noe usikkerhet rundt Rose, Sanchez og Trippier.

Gjestene fra Milano har levert sterkt i CL-comeback. Ligger før runden på en 2.plass i gruppen med 7 poeng. Kan med seier mot Spurs sikre avansement. Leverte sterkt sist hjemme mot Barcelona og klarte 1-1 der. Dette gir selvsagt boost inn mot de 2 siste CL-rundene. Inter kommer fra en 3-0 seier i helgen, og ligger fortsatt blant topp 3 i Serie A. Har lite å melde på skadefronten fra Inter-laget. Kun litt usikkerhet rundt Vrsaljko.

Artig match der alt kan skje. Inter er ingen lett match for Spurs. Kan fort bikke borteseier om Spurs blir for desperate. Noe sier dette er en typisk kamp der Kane kommer til å score ett sent mål. Tror ingen av lagene er fornøyd med U, og styrer unna det. Spiller derfor på hjemmeseier til en odds på 1.70.