Siste runde i gruppespillet i Champions League. Onsdag byr på en spennende kamp mellom ungguttene fra Ajax Amsterdam mot guttene fra Bayern München.

Kom i gang her!

Spill på Langoddsen her!

Ajax – Bayern München onsdag 12. desember kl. 21:00:

Kamp i Champions League gruppe E der begge lag er videre. Likevel er det ikke avgjort hvem som vinner og hvem som kommer på andreplass. Stor forskjell i veien til finalen, der det tradisjonelt har vært enklere motstand ved å vinne gruppen.

Ajax har overrasket stort i Champions League denne høsten. Har en spennende tropp med unge spillere. I kampen mot AEK Athen snittet laget en alder på 23,7 år. Imponerende at dette unge laget er videre i Champions League. Faktisk endte tilsvarende oppgjør i München 1-1, og kan fort stikke av med poengene i denne kampen. Vil naturlig nok gå for gruppeseier, og lettere vei.

Av spillere hos Ajax er Donny Van de Beek, Joel Veltman og Kasper Dolberg nevneverdige spillere som er usikre til kampen.

Gjestene fra München kommer til kampen med seier 3-0. Riktignok har laget slitt litt i Bundesligaen denne sesongen. Ligger faktisk 9 poeng bak Borussia Dortmund på en 3. plass som er uvant kost for et lag som er vant med å vinne. Derimot i Champions League har de fullkontroll om avansement og gruppeseier. Har bare en uavgjort som kom nettopp mot Ajax, ellers vunnet alle sine kamper. Spennende å se hvilket lag som blir stilt til matchen i og med at Bayern må prestere godt i Bundesligaen. Særlig med tanke på at James Rodriguez og Corentin Tolisso er ute til kampen, mens Arjen Robben er usikker.

Interessant kamp mellom to lag som har lyst til å vinne gruppen og gå uten tap i gruppen. Det kan fort skje da begge er videre, og det kan tenkes at Bayern hviler en del spillere til kampen. Er dristig å prøve på uavgjort da ungguttene fra Amsterdam har imponert. Derfor spilles uavgjort til 3.45 i odds.