Kampene kommer løpende i desember, og allerede i midtuken spilles viktige Premier League matcher. Rundens storoppgjør finner sted på Old Trafford onsdag 5. desember kl. 21:00 mellom Man United – Arsenal.

Kom i gang her!

Spill på Langoddsen her!

Burnley – Liverpool onsdag 5. desember kl. 20:45

Topp mot bunn i dette oppgjøret her. Vertene har ikke fått det til denne sesongen og ligger nest sist på tabellen. Gjesten på sin side fortsetter å vinne.

Burnley har hatt en tung sesong til nå. Tapte sist mot Crystal Palace. Er inne i en dårlig trend, og bør vinne en kamp snart om de skal holde seg denne sesongen. Riktignok er det ikke denne kampen de har budsjettert med poengene. Skal bli vanskelig for Burnley å ta poeng.

Gjestene på sin side kommer fra en noe heldig seier mot naborival Everton. Scorte i 96. minutt etter 2 ganger i tverrligger. Så noe tamt ut i forrige match mot Everton, og bør prestere bedre i denne kampen. Faktisk er ingenting annet enn 3 poeng godt nok for Merseyside-laget. Til og med et reservepreget Liverpool bør ta alle 3 poengene. Med et så tett kampprogram er vi spente på å se hva Klopp stiller til denne kampen. Kan fort tenke seg at enten Mane, Firmino eller Salah får hvile til denne kampen. Tror mest på førstnevnte i og med at han er usikker til kampen med en liten fotskade.

Alt annet enn seier er godt nok for Klopp & co. Bør vinne komfortabelt her. Ser ikke for oss at Burnley, i den formen de er, skal true Liverpool nevneverdig. Derfor spiller vi B til 1.26 i odds.

 

Wolverhampton – Chelsea onsdag 5. desember kl. 20:45

Spennende kamp mellom Wolves og Chelsea. Vertene kommer fra tap, mens gjestene fra London kommer fra seier.

Wolves har fått det litt tungt i det siste og tapt de to siste kampene. Særlig med tanke på at motstanderen i disse kampene var lag som kjemper nederst på tabellen. Bør vinne snart for å komme opp på det nivået de var første del av sesongen. Likevel møter de et London-lag som har fått Hazard tilbake i troppen. Kan bli vanskelig dette.

Neves er ute med suspensjon til denne matchen. I tillegg er Jonny skadet og utilgjengelig. Ellers ingen viktige spillere ute til kampen.

Gjestene kommer fra en 2-0 seier mot nabo Fulham i sist runde. Har fått tilbake Hazard i troppen og bør starte denne kampen. Har sett mye bedre ut med han i laget enn når han har vært ute med skade. Bør vinne denne kampen om de skal ha noe sjanse på medaljer og Champions League spill. Kan fort bli interessant om Hazard er i slaget, særlig med Giroud på topp som serverer playmakeren.

Dette bør bli enkelt for Chelsea, og dermed påføre Wolves sitt tredje tap på rad. Spent på å se hvilke playmakere egenskaper Hazard stiller med til denne kampen. Kan fort bli det lekne slaget. VI spiller derfor på Chelsea-seier til 1.75 i odds.

 

Everton – Newcastle onsdag 5. desember kl. 20:45

Kamp mellom 2 lag som tapte i forrige runde. Begge lag vil gjerne revansjere seg. Derfor kan det bli et spennende oppgjør på Goodison Park.

Vertene på sin side så lenge ut til å ta et veldig viktig poeng mot Liverpool. Tapte likevel på slutten i det 96 minutt. 2 ganger i tverrligger før ballen ble headet i mål. Sånt svir for Everton. Regner med at vi ser et heltent Everton-lag som vil revansjere tapet i helgen. Spent på om Richarlison er i det lekne slaget, og at Sigrudsson har dødballfoten inne. Hvis så, kan det fort bli morsomt.

Lite å melde på skadefronten hos vertene.

Newcastle på sin side hadde noen fine kamper før de tapte mot West Ham i helgen. Sliter med å score mål, og er faktisk 3 dårligst når det kommer til å score mål. Bør snu dette om de ikke skal ende med nedrykk. Likevel er det vanskelig å se hvem på Newcastle som skal score disse målene. Faktisk står lagets toppscorer med 2 mål, delt mellom forsvarsspiller Ciaran Clark og spissene Joselu og Salomon Rondon.

Har del viktige spillere ute blant annet Matt Ritchie (suspensjon), Dummett (skadet) og Lejeune (skadet).

Tror Everton får et oppsving i denne matchen. Vanskelig å se Newcastle skal hamre inn mange mål. Likevel kan det fort ende med uavgjort. Riktignok skal Everton være sterkere enn årets Newcastle utgave. Derfor spiller vi H til 1.48.

 

Fulham – Leicester onsdag 5. desember kl. 20:45

Interessant match mellom Fulham og Leicester. Grunnen til at dette er en interessant match er at Claudio Ranieri møter laget han vant serien med i 2015/216 sesongen.

Fulham kommer fra et tap mot Chelsea i helgen. Ligger nå sist på tabellen, mye takket være dårlig forsvarsspill. Sluppet inn mest av alle lag i sesongen, noe som må forbedres om de skal holde seg på det øverste nivået. Riktignok scorer laget mål, noe som i hvert fall er positivt. Spent på om Mitrovic vil score i denne kampen. Passer perfekt for en sånn spiller.

Gjestene på sin side kommer fra en sterk hjemmeseier mot Watford 2-0 i helgen. Har fått Maddison tilbake som attpåtil scorte mot Watford. Det gir en styrke i laget når det gjelder dødballer. Dette kan gjestene dra fordel av, særlig med tanke på alle målene Fulham slipper inn. Likevel kan gjestene måtte klare seg uten Vardy som sliter med muskelskade. Blir han ikke kampklar må det sies å være et stort tap for gjestene.

Ranieri leder Fulham mot Leicester som han tok gull med i 15/16 sesongen. Vil bli emosjonelt. Likevel tror vi det er sannsynelig at Leicester med Maddison tilbake kommer til å score mål. Fulham defensivt har ikke sett bra ut. Derfor spiller vi B til 2.30 i odds.

 

Manchester United – Arsenal onsdag 5. desember kl. 21:00

Rundens storoppgjør mellom Man United og Arsenal. Dette oppgjøret har alltid en tendens til å bli hett.

Hjemmelaget kommer fra nok en begredelig match mot Southampton. Kampen i helgen endte 2-2, og de var heldige som fikk med ett poeng. Dette gjør at Mourinho sitter veldig utrygt om dagen. Ser ikke akkurat gnistrende ut for tiden. Spiller relativt kjedelig fotball, men det er jo Mourinho kjent for å gjøre. United har en del skader som gjør at det blir spennende å se hvilken oppstilling Mourinho kommer med. Særlig defensivt er det mye er ute til matchen der blant annet Lindelöf og Young er ute, mens det er usikkert om Smalling, Bailly, Darmian og Shaw blir klare. I tillegg til nevnte spillere er Sanchez ute med skade.

Gjestene på sin side kommer til kampen fulle av selvtillit. Slo naborival Tottenham 4-2 søndag. 2 mål av Aubameyang gjør at han nå er toppscorer i ligaen. I tillegg kom Lacazette tilbake fra skade og puttet et mål. Det var en fryd å se på laget til Unai Emery, og han har virkelig fått fart på dette laget. Spilt godt nå og er fortsatt ubeseiret siden Chelsea-kampen i august. En spiller som virkelig har blomstret er Lucas Torreira som kom fra Sampdoria før denne sesongen. Scorte sitt første mål i helgen, og har vist seg som en viktig brikke i Emery sitt lag.

Av spillere til kampen er Ozil noe usikker til matchen. Ellers er Xhaka (suspensjon), Monreal (skade), Koscielny (skade) og Welbeck (skade) ut til kampen.

Man United mot Arsenal lever alltid sitt eget liv. Kan fort bli målrikt. Likevel er det noe som tilsier at United ikke vil angripe og heller satse på en kontring til 1-0. Derimot det Mourinho har levert denne sesongen gir ikke mye håp mot et Arsenal i storslag om dagen. Aubameyang i fantastisk form skal bli interessant mot United. Derfor spiller vi B til 2.75 i odds.

 

Tottenham – Southampton onsdag 5. desember kl. 21:00

Kamp på Wembley mellom Tottenham og Southampton. 2 lag som er i hver sin ende av tabellen.

Vertene kommer fra et smertefullt tap mot Arsenal sist. Hadde så og si 5 minutter av kampen som endte med 2 mål. Likevel tapte de 4-2, og vil selvfølgelig revansjere seg i denne matchen. Noe de definitivt bør gjøre, særlig med tanke på Champions League spill. Riktignok må de klare seg uten Vertonghen som ble utvist i helgen. I tillegg er Sanchez ute, mens Trippier er noe usikker.

Gjestene på sin side har sparket trener Mark Hughes før denne runden. Ikke rart med tanke på hva han har levert med dette laget denne sesongen. Ligger på 18.plass med kun en seier. Ikke godt nok for dette mannskapet. Da blir det hasta la vista for Hughes. Spent å se hvordan Saints responderer på dette, og om de klarer å snu skuten. Skal bli tøft for gjestene. Særlig med tanke på skadesituasjonen der Ings, Bertrand og Lemina er ute til matchen. I tillegg er Long og Obafemi usikre til matchen.

Vanskelig å se Saints ta poeng i denne kampen. Spurs bør ha nok av kvaliteter til å slå Southampton. Særlig med tanke på at Saints har mange sentrale spillere ute. Kan være fristende å sette handikap og seier til Spurs til 1.80, men det er i dristigste laget. Derimot nøyer vi oss kun med enkel seier og spiller Spurs til en odds på 1.30.