– JA, lyder det rungende svaret fra daglig leder i Urmaker Bjerke – Halvor Bjerke.

I vår nettbutikk kan kundene føle seg helt trygge. Hos oss får du akkurat de samme gode garantiene og kundefordelene som ved kjøp i butikk, dette kan være invitasjoner til spesielle kundekvelder og arrangementer, gode priser på remmer og deler – og leveringsbetingelser på service samt prioritert levering på nyheter.

Nettbutikken ble til fordi vi også ønsket å gi de som ikke bor i nærheten av Oslo eller Bergen mulighet til å handle eksklusive klokker på en trygg og enkel måte hos en autorisert forhandler, hvor de får den samme personlige opplevelsen som i våre butikker, sier Bjerke.

Alle Urmaker Bjerkes merker er representert på nettsiden og vi hjelper gjerne våre kunder med personlige råd og veiledning både på telefon og mail.

Det viktigste er informasjonen

Utvalget fra Longines kan du lese mer om på Urmaker Bjerke sine nettsider.

– Godt informerte kunder er noe Urmaker Bjerke alltid har hatt. Vår erfaring er at de i dag leser seg opp på nettsider og forum, og ønsker å få god og relevant informasjon før de kommer til oss. Vi mener det er viktig at fagfolk ligger på nett med korrekte opplysninger og er tilgjengelig for kundene, sier Bjerke.

Det finnes utrolig mange ulike aktører som tilbyr varierende grad av riktighet i informasjonen. Derfor vil vi veldig gjerne være tilstede og være synlige. Nettsidene til Urmaker Bjerke er derfor mye mer enn bare en nettbutikk og produktvisninger, her kan du også få inspirasjon og gode leseropplevelser med godt redaksjonelt innhold.

Norge er langt fremme

Det er spennende å se hvor langt fremme Norge er. Hos oss handler både kvinner og menn like mye på nett og alle typer modeller og merker uansett prisklasse. I begynnelsen så vi at det var kvinnene som handlet mest i nettbutikken vår, men dette har nå endret seg, forklarer Bjerke.

Det viktigste å tenke på når man skal handle på nett er å kjøpe av en autorisert forhandler. Det er mange tilbydere som ikke kan levere ekte varer eller som ikke kan stå inne for det de selger. Velg derfor alltid en autorisert forhandler.

Handler du på nett hos Urmaker Bjerke får du:

• Minimum 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer
• Gratis frakt innenfor Norge
• Velg selv hvilken adresse varene skal leveres til, du kan også hente produktet i en av våre butikker.
• Velg mellom flere sikre betalingsmuligheter også Cresco finansieringsløsning

Se Urmaker Bjerke sin nettside her!

Urmaker Bjerke

Familieeid selskap etablert i 1923

Tre butikker:
– Karl Johansgate 31, Oslo
– Nedre Slottsgate 11, Oslo
– Torgallmennningen 9, Bergen

Nettbutikk

Merker:
Patek Philippe, Rolex, Vacheron Constantin, Breguet, Blancpain, Jaeger-LeCoultre, IWC, Hublot, Omega, Cartier, Panerai, Bulgari, Tudor, Tag Heuer, Longines, Montblanc og Bell&Ross.