Frognerstranda er for mange kjent som «Tour de Finans». Her sykler flere tusen mennesker hver dag på vei til og fra jobb og det settes stadig nye personlige rekorder i alle klasser og divisjoner. Birk Sport er sykkelbutikken som heier på alle som sykler til jobb.

– Vi ønsket å gjøre litt ekstra stas på de som sykler hver dag og begynner dagen med frisk luft og mosjon. Vi vil selvsagt se så mange som mulig sykle til jobb – el-sykler eller vanlige tråsykler, vi er sikre på at folk får en bedre start på dagen og at humøret blir mye bedre på jobb hvis man starter dagen med en sykkeltur! Sier en engasjert daglig leder i Birk Sport, Martin Nordgård.

Se hele elsykkelutvalget til Birk Sport her!

Birk Sport med pop-up sykkelrittet «Tour de Finans»!

Onsdag 20.juni ble derfor tidenes første Tour de Finans arrangert langs Frognerstranda i Oslo. Da stilte Birk Sport opp med et pop-up sykkelritt på 1500 meter for alle som ville være med. Alle som deltok var da samtidig med i trekningen av en el-sykkel fra Birk Sport.

Utrekningen gikk i favør arkitekt Olaf Kringstad Dalheim som var strålende fornøyd. Her med ny elsykkel og butikksjef på Skøyen Didrik Maltun.

Les mer om el-syklene til Birk Sport her

Med på laget var også GANT, Njie proteindrikke/bars, Saxx boxershortser og Hegnar Media som alle heier på folk som sykler til jobb.

Sykle til jobb uten å bli svett?

Hver eneste dag passerer det flere tusen ivrige sykkelfantaster på vei til jobb. Her finner du alt fra den topptrente, superutstyrte Birkenutøveren til den mer praktiske «Brelett-sykkelen». For deg som ikke ønsker å bli altfor svett på vei til jobb kan derfor el-sykkel være et godt alternativ.

Birk Sport har de siste årene merket stor etterspørsel etter el-sykler, og har i flere år produsert egne i alle klasser.

– For mange er el-sykkel en smart løsning dersom de ønsker frisk luft og litt mosjon, men som kanskje ikke rekker å sykle helt til jobb eller har mulighet til ta seg en dusj på kontoret, sier Nordgård.

Og el-syklene har virkelig tatt Norge med storm. Salget har doblet seg hvert år de fire siste årene. Dessuten er det er stort engasjement for å sykle til jobb, og Oslo by legger stadig til rette for at det skal bli enda bedre.

I tillegg til el-sykkel finnes det andre smarte løsninger til å være kontor-klar etter en sykkeltur til jobb. Med GANTs Tech Prep-plagg som transporterer varme og svette på en revolusjonerende god måte, er det ingen fare for svetteringer på skjorten når du kommer på kontoret!

Gjennom teknologi og innovative materialer vil det nye Tech Prep stoffet kombinere den klassiske GANT stilen med klær laget for en aktiv livsstil.

Blide folk tidlig på morgenen

Til alle som har hørt at det er mange sure og gærne syklister på vei til jobb så kan dette herved avkreftes. Onsdagens arrangement har bevist at syklister, el- som trå-, er strålende blide og både slår av tid til en prat, kaffe og vafler på Kongen Marina, for øvrig i nyoppusset drakt og verdt å sjekke ut.

«Jeg har syklet denne strekningen siden midt på nittitallet. Det var litt færre da enn det er nå, men det er bare hyggelig» sier en strålende blid sykle-til-jobb entusiast og advokat Bjørn Stordrange.

Flere tips for å få den beste sykkelturen til jobb

Selv om en sykkeltur til jobb gir deg god energi er det viktig å fylle på med nok energi for alle som sykler til jobb. Hos Njie finner du funksjonell mat og drikke og inspirasjon som hjelper deg å finne balansen mellom trening, helse og god kost.

Og for de som har lett etter godt undertøy til sykkelturen har det nå kommet en ny og revolusjonerende boxershorts for menn til Norge! Saxx Underwear med Ballpark Pouch har et unikt design for å unngå unødvendig gnisninger og er designet rundt mannens muskelgrupper. Bestselgeren Vibe er ment for hverdagsbruk, mens Kinetic med fler er mer teknisk med kompresjon. SAXX har følgende spesielle egeneskaper:

– Patented BallPark Pouch™ for friction-free support
– Three-D Fit™ with 9-panel construction
– Non-chafing Flat Out Seams™
– Anti-microbial technology delivers anti-odor function
– Anti-roll moisture-wicking waistband

Akkurat nå får du fri frakt og 20% rabatt på SAXX hos Ferner Jacobsen ved bruk av koden saxx20!