Processed with VSCO with a5 preset

 

Går du med et ønske om å fri på jul- eller nyttårsaften? Dette må du huske på!

Både julaften og nyttårsaften er svært populære dager å fri på. Mange tror nok at dette er nye, amerikanske tradisjoner, men julen er en tid for kjærlighet og varme og det har den vært lenge også her til lands. I følge Store Norske Leksikon er det en del av gammel folketro at man kunne finne ut hvem man skulle tilbringe livet sitt med på nyttårsaften.

Julen er høytiden for de viktige tingene her i livet. Et frieri passer perfekt i en slik tid. Har du lyst til å fri men lurer på hvilken ring du skal velge? Det finnes utrolig mange forskjellige typer, og det kan være vanskelig å manøvrere seg frem. Bjørklund har noen tips når det gjelder valg av ring.

Det vanligste er å velge enstens diamantringer. Alliansering er også et fint alternativ, her kan det bygges på og fylles med flere diamanter etter hvert.

En enstens diamantring er det mest tradisjonelle. Tenk deg godt om og se for deg hva din kjære liker best. Er hun en klassisk type bør ringen være enkel og av hvitt gull. Er hun mer ekstravagant kan du vurdere en ring med fargede edelstener.

Se flere ringer her!

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan du i fred og ro prøve og sette sammen det du tror passer hennes personlighet og hånd best.

Med over 90 butikker, har vi de beste forutsetninger for å gi deg god service og den hjelpen du trenger i butikk eller via netthandel. Ønsker du f.eks. å bytte varen du har kjøpt på nett har du også mulighet til å bytte i en av våre butikker.

Se hele utvalget til Bjørklund her!