Aktuelle artikler

Østersguiden

Østersguiden

Slik spiser du østers: Legg skjellet med den dype bunnen ned. Stikk kniven inn i spissen/leddet og vri og vend til du får kniven inn. Før den i toppen av skjellet for å få åpnet det helt. Når bunnlokket er...
Smørbrød

Sorgfrie smørrebrød

Aker Brygges mest sjarmerende spisested har utviklet en meny og en smaksopplevelse som skal konkurrere med de beste. Sorgenfri er alt annet enn en minimalistisk restaurant med et strengt og kjølig uttrykk som man har blitt så vant til å...

Kompromissløs kvalitet

  Fra smia i Schwarzwald til tysk ingeniørkunst på kjøkkenet. Gaggenau står for godt håndverk og banebrytende innovasjon i over 300 år. Det hele startet med en smie i 1683 i den lille byen Gaggenau i Schwarzwald. Etterhvert gikk de fra...

Noma Mexico

René Redzepis tredje internasjonale pop-up restaurant fant sted i Tulum i Mexico i april og mai i år, og denne gangen kostet måltidet over 6000 kroner per hode. Det synes allikevel nesten fem tusen personer var vel verdt både...
  De siste fire årene har det sent i juni dunket deilig musikk fra høyttalere i hjertet av Oslo, som en hjerterytme til selve byen. Sentralt plassert i hagen ved Vigelandsmuseet rigges det igjen til årets desidert hyggeligste piknik.  Piknik...
Skalldyr levert av Domstein, krabbeskjell, reker og kongekrabbe.

Et hav av fristelser

Norske skalldyr er i verdensklasse, og det er på høsten de er på sitt aller beste. - Norske skalldyr er virkelig de beste. Coop Mega har spesialisert seg på ferskvarer og vår leverandør Domstein er en landsdekkende leverandør som satser...

Anders Husas restauranttips

Jeg er en “foodie” som bor i Oslo. Jeg elsker å besøke og dele de beste stedene å spise god mat. Særlig i byen jeg bor i, men også andre steder i Norge og verden når jeg er på reise....
Noen ganger er en brødskive med brunost det beste i verden. Tenk å kunne lage sitt eget, sunne hjembakte brød som er like godt som det du får kjøpt hos bakeren! Godt Brød. 42 av landets beste bakere har gått sammen...
Pølsemaker

Pølsemaker, pølsemaker

Er det her du har gjort av deg? Latteren runger. Pølsemaker Aria har akkurat fortalt deltagerne på pølsekurset at stappemaskinen heter «Dick», og at den har en plastikktut for at tarmen skal gli bedre på. Det er allerede god stemning...
Glasset Først og fremst er det selvsagt viktig med gode glass. Glassets fasong har stor betydning for hvordan vinen dufter og smak oppleves. En og samme vin kan både dufte og smake ulikt i forskjellige glass. Ulike former på glass...