De siste fire årene har det sent i juni dunket deilig musikk fra høyttalere i hjertet av Oslo, som en hjerterytme til selve byen. Sentralt plassert i hagen ved Vigelandsmuseet rigges det igjen til årets desidert hyggeligste piknik. 

Piknik i Parken ble startet av musikkelskere som ønsket en festival med deilig og intim stemning, både innen musikk og mat. I år har de blant annet booket kjente artister som Solange, First Aid Kit, Gundelach og Father John Misty. I tillegg kommer et helt kobbel musikere som skal være med å skape magiske sene junikvelder.

Se hele programmet her!

Har du ikke hørt om Pipfest før bør du raske på, for det nærmer seg utsolgt, og nettopp denne unike opplevelsen vil du ikke gå glipp av!

Her kan du kjøpe billetter

Fra dvask junkfood til næringsrik og smakfull mat

De siste årene har matkvaliteten bedret seg betraktelig på norske festivaler. Det har også smaksløkene til mange festivalgjengere som har blitt godt vant på matfronten på festival. PiPFest har hele veien hatt fokus på at mattilbudet på festivalen skal være ekstra bra. De har derfor et samarbeid med noen av Oslos beste foodtrucker.

Her får du oversikt over mattilbudet på årets Pipfest:

Sushirull

Foto: Jon Marius Nilsson

I Australia, New York og London finner du det enkelt, og nå faktisk også i Oslo. Sushirull er det eneste selskapet i Norge som serverer maki handrolls. Med en utrolig kvalitet og smak har de vist Oslofolket en ny måte å spise sushi på. Her er det smaker til alle, alt fra scampi tempura til laks, veganske til vegetarianske alternativer.

Fish’n’chips

Kanskje Oslos beste Fish´n’Chips? Ja, det er det de går for. Magen mettes med fantastisk pommes, med tilbehør som trøffelmajones og klassisk remuladedressing. Dette blir servert sammen med nypanert torsk med har en spennende eddiksmak som setter et fantastisk preg på denne retten.

SAALs Foodtruck

Denne foodtrucken har valgt å satse på italiensk streetfood. Porchetta, risotto og Pan Fritto er noen av de deilige rettene du kan velge blant. Saal har valgt råvarer som gir best variasjon i smak og konsistens, som er lett å like og klassisk Italiensk.

Pacific Poke

Den Hawaiianske retten poke har tatt California med storm og er nå også mulig å oppdrive i Norge. På Piknik i Parken kan du blant annet smake Tropical Salmon Bowl med deilig marinert laks, ris/salat, grønnsaker samt spicy mango salsa.

Anne på landet

Foto: ByAksel

Anne på landet var Norges første foodtruck og serverer kortreist, grønn og hjemmelaget mat. De stapper trucken full av godsaker, men regner med at deres egne lammepølser med stappe, salat og fennikelslaw, skogsoppsandwichene (med sopp fra Svartskog) og rabarbrasløsjen er det de kommer til å selge aller mest av.

Haralds vaffel

Harald$ vaffel selger nydelige vafler. I denne foodtrucken kan du få alt fra tradisjonelle vafler med syltetøy og rømme til bacon- bluecheesevafler og pølser i vafler. Som Harald sier selv: «Det er digg med vafler i parken ikkesant?!»

Ice Crime

Ice Crime er et urbant iskrem konsept som fokuserer på å lage kjempegod is, og tilby et langt mer spennende produkt.
De har som mål å vekke til live gleden god iskrem kan bringe, og samtidig utfordre egne ideer om hva is kan være, og hvordan det kan serveres. Her er alt laget for hånd med is laget på alt fra nøtter, frukt, bær, grønnsaker, blomster, sopp, urter og krydder!

4 Gringos

4 gringos lager ekte meksikansk street food, med naturlige råvarer og med friskhet og god smak i fokus. De lager sin egen hjemmelagde gourmetsaus til både Fatboy Burritoen og Haute Dogsene sine!

Go’Grilla

“Street Food is what we do!” sier Go’Grilla. Med sine amerikanske Food Trucks vil GO´GRILLA levere matopplevelsen direkte til deg. Inspirert av de nyeste trendene fra det internasjonale Food Truck miljøet, tilbereder de alle retter ferskt på stedet. Signaturburgeren har blant annet grønnkål, jalapenos og syltet rødløk i organisk brød.