Brisket fra Anni’s

BBQ med pelletsgrill

Pelletsgrill er en enkel vei til ekte BBQ. Ved å grille med pellets kan man enklere kontrollere varmen over lengre tid. For deg som ikke har tid til å henge rundt grillen i mange timer hele dagen, er denne perfekt. Her...
Skalldyr levert av Domstein, krabbeskjell, reker og kongekrabbe.

Et hav av fristelser

Norske skalldyr er i verdensklasse, og det er på høsten de er på sitt aller beste. - Norske skalldyr er virkelig de beste. Coop Mega har spesialisert seg på ferskvarer og vår leverandør Domstein er en landsdekkende leverandør som satser...

Kompromissløs kvalitet

  Fra smia i Schwarzwald til tysk ingeniørkunst på kjøkkenet. Gaggenau står for godt håndverk og banebrytende innovasjon i over 300 år. Det hele startet med en smie i 1683 i den lille byen Gaggenau i Schwarzwald. Etterhvert gikk de fra...
Ville australske bær plukket nær Sydney. Marinert i en sjøgressaus og smaksatt med pulver av kakaduplomme. Disse bærene vokser overalt, men folk flest spiser dem ikke. Kombinasjonen av syrlighet, sødme og bitterhet, blandet med umami, gjorde det til en fantastisk rett.

NOMA Australia

Da restauranten Noma i København bestemte seg for å flytte til Sydney for en ti ukers «pop-up», var interessen mildt sagt overveldende. De 5.000 tilgjengelige setene i Australia ble utsolgt på kun 90 sekunder. Serverne til Noma holdt seg på...

Slik steker du ordentlig biff

Det er kun to ting som gjelder ved biffsteking: gode råvarer og bra utstyr. Utstyret Skal du steke deg en ordentlig biff er utstyret helt essensielt. Le Creuset er kjøkkenutstyrsprodusenten som siden 1925 har produsert støpejern fra fabrikken i Frankrike. Dette...
Glasset Først og fremst er det selvsagt viktig med gode glass. Glassets fasong har stor betydning for hvordan vinen dufter og smak oppleves. En og samme vin kan både dufte og smake ulikt i forskjellige glass. Ulike former på glass...
Fantastisk grillkull: En god grill fortjener gode produkter. Hos bbqshop.no kan du velge blant fantastisk grillkull, pellets og røykved. De har også røykspon som bløtlegges og legges på grillen for ytterligere røykaroma.

Et sikkert vårtegn

I løpet av de siste årene har virkelig den amerikanske barbecuen gjort sitt inntog på norske griller. Vi skal guide deg gjennom jungelen av uttrykk og tips og triks. "Den gode grillsmaken er avhengig av riktig kull" De lærde strides like...
Tekst: Caroline Paulsberg Foto:Ingrid Harboe, Veslemøy Vråskar, Thomas Hammarstrøm og Anne Manglerud   EKTE VARE I RAUSE PORSJONER. Ulla og Bob Laycock om livet på Værtshuset og veien dit ULLA OG BOB LAYCOCK HAR ØNSKET VELKOMMEN til Værtshuset siden 1. april 2000. Hun formelt...
Da den finske damen med bakgrunn fra reiselivet og den engelske kokken bestemte seg for å åpne Værtshuset i Bærum, var det etter innstendig masing og stor møtevirksomhet med banker og samarbeidspartnere. Heldigvis for oss matelskere ga de ikke...
Indis rike smaker inneholder blant annet vanlig tonic, sitrontonic og en med kolasmak.

Verdens beste Tonic?

En tonic norske ganer ikke har smakt maken til. I generasjoner har spanske handelsreisende bragt med seg smaker fra hele verden. Den spanske handelstradisjonen står fremdeles sterkt i landet, noe Indi er stolte av å være en del av. De...