Slik steker du ordentlig biff

Det er kun to ting som gjelder ved biffsteking: gode råvarer og bra utstyr. Utstyret Skal du steke deg en ordentlig biff er utstyret helt essensielt. Le Creuset er kjøkkenutstyrsprodusenten som siden 1925 har produsert støpejern fra fabrikken i Frankrike. Dette...
  Juletid er ribbetid – og vi klarer ikke å la være å nyte ribbe opptil flere ganger i desember. Ribbe er tradisjonell norsk julemat, og når den blir servert ønsker vi oss alle det samme: sprø svor og smakfullt tilbehør! Våre...
Østersguiden

Østersguiden

Slik spiser du østers: Legg skjellet med den dype bunnen ned. Stikk kniven inn i spissen/leddet og vri og vend til du får kniven inn. Før den i toppen av skjellet for å få åpnet det helt. Når bunnlokket er...
  De siste fire årene har det sent i juni dunket deilig musikk fra høyttalere i hjertet av Oslo, som en hjerterytme til selve byen. Sentralt plassert i hagen ved Vigelandsmuseet rigges det igjen til årets desidert hyggeligste piknik.  Piknik...

Kompromissløs kvalitet

  Fra smia i Schwarzwald til tysk ingeniørkunst på kjøkkenet. Gaggenau står for godt håndverk og banebrytende innovasjon i over 300 år. Det hele startet med en smie i 1683 i den lille byen Gaggenau i Schwarzwald. Etterhvert gikk de fra...
Noen ganger er en brødskive med brunost det beste i verden. Tenk å kunne lage sitt eget, sunne hjembakte brød som er like godt som det du får kjøpt hos bakeren! Godt Brød. 42 av landets beste bakere har gått sammen...
Fantastisk grillkull: En god grill fortjener gode produkter. Hos bbqshop.no kan du velge blant fantastisk grillkull, pellets og røykved. De har også røykspon som bløtlegges og legges på grillen for ytterligere røykaroma.

Et sikkert vårtegn

I løpet av de siste årene har virkelig den amerikanske barbecuen gjort sitt inntog på norske griller. Vi skal guide deg gjennom jungelen av uttrykk og tips og triks. "Den gode grillsmaken er avhengig av riktig kull" De lærde strides like...

Noma Mexico

René Redzepis tredje internasjonale pop-up restaurant fant sted i Tulum i Mexico i april og mai i år, og denne gangen kostet måltidet over 6000 kroner per hode. Det synes allikevel nesten fem tusen personer var vel verdt både...
Brisket fra Anni’s

BBQ med pelletsgrill

Pelletsgrill er en enkel vei til ekte BBQ. Ved å grille med pellets kan man enklere kontrollere varmen over lengre tid. For deg som ikke har tid til å henge rundt grillen i mange timer hele dagen, er denne perfekt. Her...
Moderne ingredienser

Moderne ingredienser

Vi tenker ikke over det i hverdagen, men i sin tid var bakepulver ansett for å være noe veldig nytt og spennende. Det var også en tid der gelatin var veldig vanskelig å fremstille og gelé var en dessert som...